Soluții de stocare apă Rezervoare de apă potabilă

Sisteme de stocare profesionale formate din rezervoare metalice supraterane, la cel mai competitiv raport calitate-preț:

  • Rezervoare cilindrice sau rectangulare;
  • Trei variante de acoperire anticorozivă;
  • Aplicații: apă potabilă, apă brută și uzată, rezervă incendiu;
  • Capacitate: 7 - 45.000 mc.
Rezervor de apă HydroTec®

Rezervor de apă HydroTec®

Rezervoarele HydroTec® reprezintă cel mai bun raport între calitate-preț pe m3. Gama HydroTec® a fost îmbunătățită continuu și a devenit cea mai economică opțiune pentru stocarea lichidelor municipale și industriale fără a afecta valoarea investiției sau durabilitatea.

Rezervor de apă din tablă galvanizată

Rezervor de apă din tablă galvanizată

Rezervoarele cilindrice standard sunt formate din panouri de oțel galvanizat cu dimensiunile de 2,5 m lungime x 1,25 m înălțime și cu grosimea între 2-8 mm în funcție de dimensiunea rezervorului. Gama de diametre este cuprinsă între 3,1 m până la 31,0 m, cu înălțimea variabilă, obținându-se astfel o capacitate de stocare de la 9 m3 până la peste 5.000 m3.

Membranele de etanșare

Etanșarea rezervoarelor cilindrice galvanizate poate fi realizată cu membrane sintetice din EPDM sau BUTYL, croite pe dimensiunea interioară a carcasei metalice. Ambele materiale utilizate au o durată de viață foarte bună, proprietăți de rezistență ridicată la variațiile de mediu. Rezistența și elasticitatea rămân neschimbate în timp, fără a se contracta, fără a se rigidiza sau a crăpa. Atât membranele din BUTYL cât și cele din EPDM au obținut avizul sanitar favorabil pentru apă potabilă de la Centrul Regional de Sănătate Publică București de pe lângă Ministerul Sănătății.

Rezervor de apă Versatank

Rezervor de apă Versatank

Varianta VersaTank oferă posibilitatea de a se configura o rezervă de apă în locațiile unde rezervoarele cilindrice nu sunt o soluție acceptabilă. Acest model versatil, format din panouri ambutisate de tablă galvanizată cu grosimea de 3 mm, asigură flexibilitate în montaj și operare pentru spații cu restricții dimensionale și obstacole. Aproape orice obstacol, precum un stâlp sau coloană, poate fi evitat sau inclus în acest sistem constructiv. În cazul în care spațiul alocat este o pivniță sau un subsol, chiar și un spațiu exterior de mici dimensiuni, VersaTank poate fi soluția pentru obținerea unei rezerve de apă.

Rezervoare de apă speciale

Rezervoare speciale
Rezervoare speciale
Rezervoare speciale
Rezervoare speciale

Rezervoare speciale
Rezervoare speciale
Rezervoare speciale
Rezervoare speciale

Rezervoare speciale
Rezervoare speciale

Certificările noastre: