Expertii nostri va stau la dispozitie pentru a pune in aplicare serviciile noastre!

Rezervoare
Industria de apa se confrunta cu provocari descurajatoare: de o parte sunt consumatorii, care asteapta servicii la standarde tot mai mari si de cealalta parte, organismele de reglementare, care impun imbunatatirea constanta a calitatii. De aceea, in prezent ne aflam in fata unui moment critic: implementarea unui sistem rapid si eficient, prin care sa se monitorizeze atat serviciile uzuale de intretinere, cat si interventiile in caz de urgenta - servicii in care Trifco exceleaza.

Suntem prima alegere, atunci cand vine vorba despre golirea si curatarea rapida, sigura si eficienta a rezervoarelor de apa potabila.
Impreuna cu partenerii nostrii am dezvoltat solutii chimice, puternice, insa in acelasi timp si foarte sigure, cu care indepartam poluantii - cum ar fi uleiurile, motorina sau solventii si care indeparteaza prin simplul contact biofilmul

**Toate echipele noastre sunt pregatite pentru procedurile de siguranta si situatiile de urgenta pentru spatii inchise si BOSIET (code 5700)

Reparatii

reparatii_rezervoare
Nu exista nici un moment mai bun pentru a efectua reparatii vitale si lucrari de intretinere decat atunci cand un rezervor de serviciu este deja in afara serviciului.
In timpul procesului de curatare si dezinfectie, inginerii nostrii sunt expertii in pozitia unica de a furniza serviciu personalizat de raparatii.

Impermeabilizare

Reparatiile externe includ: impermeabilizare, trape de acces si de ventilatie, de drenaj, balustrade si scari de acces, lucrari de la sol si sapaturi.

Refacerea rosturilor

Screen Shot 2012-08-01 at 6.07.26 PM
Reparatiile interne includ: rosturi de dilatatie, impermeabilizare, acoperiri cu membrane hidroizolante ( 1m2 - 5000 m2), reconditionari de vane, inlocuiri si modificari de trasee de conduta,

Reparatiile se fac cu materiale care au aprobare pentru contact cu apa potabila.

**Toate echipele noastre sunt pregatite pentru procedurile de siguranta si situatiile de urgenta pentru spatii inchise si BOSIET (code 5700)
Evaluari

Atunci cand rezervorul este golit pentru a fi curatat in mod traditional, oamenii nostri pot intra "in siguranta", iar structura rezervorului iese la vedere si este bine luminata. Acesta este momentul ideal pentru a inspecta in totalitate starea rezervorului, de la trape, scari si alte structuri ancorate, pana la materiale de etansare, suprafete de beton, ventilatie si tubulatura, vane si sorburi.
Inginerii nostri pun la dispozitia clientilor rapoarte detaliate, in forma scrisa, insotite de fotografii relevante, in conformitate cu cerintele specifice ale clientului.


Privat & Industrial

De la o zi la alta, devenim cel mai respectat nume in domeniul curatarii, inspectiei si reparatiilor retelelor de apa potabila, vitale pentru alimentarea publica pe intreg teritoriul Romaniei.
Colaboram cu persoane fizice si juridice din zone rurale - inclusiv hoteluri, pensiuni, cluburi de golf, ferme si campinguri - care nu se pot racorda la reteaua publica de apa.
Ne ajutam clientii sa gaseasca, sa pregateasca si sa extraga apa din surse alternative, cum ar fi puturi, parauri si rauri, si le acordam asistenta necesara pentru a ne asigura ca apa este tratata la cele mai inalte standarde, pentru a indeplini toate cerintele legale in vigoare.


Conducte
Screen Shot 2012-08-01 at 9.42.02 PM

Experienta noastra este cea care ne impune pe piata ca fiind prima optiune, atunci cand sunt puse in functiune conducte noi si reconditionate.
Nu avem concurenta in ceea ce priveste prestarea serviciilor specializate de curatare si dezinfectie, create special pentru intretinerea condutelor.

- Punem la dispozitie experti, echipamente si materiale specializate pentru prestarea lucrarilor de dezinfectie, pe intreg teritoriul Romaniei.
- Avem o experienta de 5 ani in procedurile care implica folosirea peroxidului.
- Am dezvoltat o gama de mixturi chimice, pentru a inlatura substantele poluante, inclusiv uleiurile, motorina si biofilmul.
Managementul deseurilor

In timpul oricarui proces de golire sau curatare, se va produce, inevitabil, apa reziduala.
Ceea ce poate fi controlat, este impactul potential pe care aceasta apa reziduala il poate avea asupra terenurilor invecinate.
Trifco Consult asigura procese pentru tratarea apei reziduale in-situ, ce pot preveni orice fel de efecte nocive asupra mediului inconjurator.

In locurile unde nu se poate face tratarea in-situ Trifco poate minimiza, intr-o prima faza, volumul generat de apa reziduala iar mai apoi, poate organiza evacuarea acesteia in alta locatie, fapt care minimizeaza costurile si neplacerile provocate clientului.

Serviciile de management al deseurilor pe care le punem la dispozitia clientilor nostri, includ:
- masurarea debitului
- masurarea cantitatii de clor
- de-clorurare monitorizata si controlata
- decantare in-situ
- filtrare sub presiune pana la 100 microni
- controlul pH-ului
- monitorizarea cantitatii de Fe