Ce este Poliureea?
Poliureea este un tip de elastomer care este derivat din produsul de reactie a unui component isocianat si o componenta formata din amestec de rasini sintetice.
Rezultatul este o membrana continua, 100% continua, cu rezistenta chimica si mecanica ridicata. Viteza de reactie le recomanda pentru folosirea lor in medii cu umiditate ridicata si temperaturi scazute.
Poliureea poate fi modificata (Aromatica) sau pura (Alifatica).
Poliureea poseda proprietati fizice excelente in conditii de intemperii, ofera rezistenta la abraziune si coroziune, poate prelua fisuri si poate fi reparata cu usurinta.
In ambele cazuri rezultatul este o membrana rezistenta la apa, 100% solida, fara compusi organici volatili si cu o rezistenta mare la abraziune.
Reparatii

Aplicarea acestui sistem se face numai cu PERSONAL CALIFICAT si folosind numai ECHIPAMENTE SPECIALE DE APLICARE care sa proceseze cele doua componente.
Pentru o lucrare de calitate, este
ESENTIAL ca suprafata pe care se aplica sa fie pregatita, astfel incat produsul sa asigure aderenta continua a substratului.
Suprafata trebuie sa fie uscata, ferma si curata, fara proaf, ulei, particule desprinse sau acoperiri mai vechi. Pentru imbunatatirea aderentei suprafata trebuie sa fie bruta si poroasa.
Viteza

Uscarea produsului aplicat este foarte rapida, permitand astfel folosirea lui dupa o ora de la aplicare, in conditii de frig si umiditate cum ar fi vremea ploioasa sau mareele.
Se poate calca, ori acoperii cu dale de pamant in aceasi zi. Pot fi aplicati pana la 500mp/zi

RezistentaImpermeabilizareAdaptabilitateaCulori
Impermeabilizari

Industria Alimentara

Industria petrochimica si de gaze

Industria navala

Bazine de siguranta

Reparatii acoperiri piscine

Camere frigorifice

Protectia autovehicolelor

Bazine de izolare si de retentie

Incapsularea azbestului

Tancuri, silozuri si recipiente

Ferme de animale

Caroserii

Conducte de irigare

Crescatorii de peste

Minerit

Fantani si

Scenografie

Matrite